Gati për të lexuar
me laps e me letër në dorë?

— nga Elida Motro

Libri: Planifiko M’eliden,"Si të shkëlqesh në karrierë dhe familje me formulën e suksesshme ACTS"Libri shoqërohet dhe me një dhuratë, i cili është një libër pune i cili sugjerohet të përdoret nga të gjithë anëtarët e një familjeje (prind, burrë, grua, vajzë, djalë, nip, mbesë, etj.)

Porosit online
Bli Tani
Planifiko M’Elidën
Trusted by the best:

From other bestselling authors:

Arwel O'Sullivan
Bestselling author on Amazon

"A captivating story of an intense love between two people, which sadly but nonetheless sometimes may not be enough when the Universe has something else in store for them."

Otis Lees
Bestselling author on Amazon

"A thrilling and inspiring novel meant to encourage personal achievement. It literally devours you; it makes you want to read the next page."

Kristi Baldwin
Writer, Blogger

"A book that aims to spread the message of the importance of pursuing personal happiness and an increased awareness of our own selves."

PERMBAJTJA

Çfarë do të gjeni në këtë libër

Libri përmban një set instrumentash dhe parimesh i cili vlen për këdo që do të zhvillohet personalisht dhe profesionalisht.

Mbi bazën e eksperiencës 25 vjeçare në tregun e punës si një trajnere për drejtuesit e lartë të bizneseve dhe zhvillimin personal dhe profesional të punonjësve të kompanive të tyre si dhe studimeve të vazhdueshme në  fushën e burimeve njërëzore, është bazuar ndërtimi i këtij libri i cili më së shumti është praktik. ...( do ndryshohet)

Gjatesia Print
156 faqe
Gjuha
Shqip
Porosit online
Preview

Porosit Librin Planifiko
M’Elidën dhe merr librin
e punës dhuratë.

Ky libër pune është pjesë e Librit: Planifiko M’eliden,"Si të shkëlqesh në karrierë dhe familje me formulën e suksesshme ACTS"dhe ndihmon si shembull, në vënien në praktikë të gjithçkaje është ndarë në të.
Sugjerohet të përdoret nga të gjithë anëtarët e një familjeje (prind, burrë, grua, vajzë, djalë, nip, mbesë, etj.,) si dhe të rekomandohet tek njerëz të afërt.

Çfarë thonë lexuesit:

Me profesore Elida Motron, një nga 50 shqiptaret më të suksesshme në botë për vitin 2022, që patëm fatin ta kishim si folëse kryesore në Forumin e parë të Gruas Sipërmarrëse Shqiptare në Greqi.
Dhe ajo me buzëqeshje, thjeshtësi dhe mençuri na tregoi ku gabojmë kur ia lëmë spontanitetit në dorë objektivat dhe përse planifikimi është një proces kyç drejt suksesit. Lexuar me një frymë dhe rilexuar me laps në dorë...
#libriimuajit

Joana Zhonga

Librin e kam lexuar një ditë të dielë pa lëvizur vendit dhe më ka bekuar pa fund.
Është Libër që do e lexoj dhe rilexoj disa herë. Ka shumë vlerë.

Krenare Kosovë

Librin i'a kam dhuruar një mikeshe e cila është në një situatë me një nevojë të madhe për drejtim. Kërkonte një mjet ku të mbahej për të dal nga një situatë jo e mirë dhe Libri e ka ndihumar shumë. Po e studiojmë bashkë, dhomën e gocës së saj e kemi kthyer në dhomë studimi ku kemi vendos dhe një drasë të zezë e ku hedhim shënime, shënime, shënime. Po përcjell falënderimet dhe shumë mirënjohje në emër të saj.

Lozana Balla

The stories were well written and interesting. I found myself drawn into the world of these characters. I am excited about the next installment!

Jadine Oneal

This was a new writer for me and a new story line which I will definitely be reading again. I liked how the plot focused more around the characters than the action scenes.

Maksymilian Leblanc

I guessed the villain from quite early on, and it did not at all impair my fun. I'm definitely looking forward to the next book by this author!

Reem Magana

A great read, beautifully written and full of interesting local information.

Charli Person
Rohit Shelton

This is the second story of the book, my husband suggested I order another copy. He is very impressed with how much he likes it.

Loved this book! Ashlea Bradley at her best.

Erin Kendall
Porosit online
Njihuni me ELIDEN

ELIDA MOTRO

Elida Motro-Iljazi është drejtore ekzekutive dhe themeluese e “EMI Coaching and Consulting” (www.emi-cc.com), një kompani e angazhuar për të përmirësuar performancën e individëve dhe ekipeve në tregun e punës në Shqipëri dhe jashtë saj.

Elida ofron për më shumë se 25 vjet në tregun rajonal dhe ndërkombëtar në fushën e zhvillimit strategjik të menaxhmentit të lartë, zhvillimit të personelit dhe përmes programeve të veçanta të BNj, për të rritur produktivitetin e matricës së kthimit të investimit në asetin njerëzor përmes zhvillimit te aftësive, mbajtjes së stafit, të komunikimit dhe të zhvillimit tërësor përmes diversitetit të fuqisë punëtore.